Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Θετικά αποτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αναπτυξιακή πρωτοβουλία του ΤΕΕ «ONEclickLIS»

Θετικά αποτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αναπτυξιακή πρωτοβουλία του ΤΕΕ «ONEclickLIS»


«Η απλοποίηση του αδειοδοτικού πλαισίου αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για να δρομολογηθεί οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο στη χώρα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμες σε αυτούς που πρέπει. Απευθύνοντας χαιρετισμό στην παρουσίαση της αναπτυξιακής πρωτοβουλίας του ΤΕΕ «ONEclickLIS-μια εθνική μεταρρύθμιση για το αύριο της χώρας» στην Παλαιά Βουλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως πρέπει να υπάρξουν σχέδια έξυπνης διασύνδεσης, έτσι ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη σε αυτούς που πρέπει. Χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση του ΤΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της διαφάνειας, αλλά και ένα συμβολικό άλμα στο μέλλον που θα καταδείξει ότι οι μεταρρυθμίσεις και οι παρεμβάσεις αυτές, κάνουν τη ζωή των πολιτών ευκολότερη.
«Όταν μιλάμε για μια επένδυση ο χρόνος είναι χρήμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξουν τρόποι να παρακαμφθούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις από την πλευρά της διοίκησης. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη το ΤΕΕ για τις αποστολές του κατά το παρελθόν, επισημαίνοντας πως είναι ένας φορέας που βρίσκεται κοντά στην αγορά.