Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή

Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή


Η ΝΔ δεν δέχεται την αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητά από τον Νίκο Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
«Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του. Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. 'Αλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών. Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. 'Αλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο?» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.